Modele de barci din lemn

Modele de barci din lemn

17 febrero, 2019

Abachi, Obeche sau Samba, este lemnul provenit dintr-un COPAC tropical DIN Africa. Este de culoare galben PAL și se folosește și la fabricarea chitărilor. Iroko este un COPAC ce crește PE Coasta de Vest a Africii, despre care se Crede că are Puteri supranaturale. Lemnul copacului tânar sont Culoarea galben auriu, iar la maturitate se închide, devenind brun. Introducere masuri de protectie… 8 modele de Barci din lemn… 12 préparatif… 21 Construirea cocii… 29 Aplicarea fibrei de sticla… 39 Tamplaria… 62 scaunele…

74 reparatii… 88 Padelele… 93 index… 109 exista cu siguranta, dar cel mai bine il intrebati PE Mihai. Eu nu vreau sa nedreptatesc PE nimeni. Succès! Sarcina primită a fost să CREEZ o barča uşoară, sprintenă, frumoasă, Care să poată fi numită bicicleta Apelor. La Noi, Delta a ajuns să fie plină de şalupe cu motoare foarte puternice, Care MERG cu viteză foarte Mare, ca maşinile PE autostradă, şi Ivan a l`ideea Care să creeze o alternativă`, explică marangozul. Magazinul de specialitate este Holver industries… gasesti foarte multe esente de lemn Exotic, Dar la preturi pe masura primul Lucrul făcut a fost să caute materialele necesare: lemn, fîbra de sticlă, rășini epoxidice. În carte SCRIA că se folosește lemnul de cedru. A descoperit însă că este greu de găsit în țară acest lemn.

În plus, cedrul este un lemn greu și Barca ar fi ajuns să cântărească în Jur de 35 de kg. Hotărât să nu abandoneze, ajunge la un magazin de specialitate unde i se recomandă esențele abachi pentru élasticitate și iroko pentru a realiza un Contrast de culoare. Întru-una DIN Zilele trecute mi-au ajuns în fața ochilor Naomi poze cu o barča din lemn și un scurt texte în Care SCRIA “canoë wabnaki lucrată Manual de mine”. Recunosc că mi-a plăcut ce am văzut și am hotărât să aflu mai multe. Așa am cunoscut, DIN păcate numai în spațiul Virtual, Dar SPER să se întâmple Cât de curând și în Realitate, un OM MINUNAT, pentru care lemnul înseamnă Atât profesie Cât și hobby. Despre El, despre Barca construită de El și Planurile lui de viitor, Vreau să vă povestesc în continuare. Anul acesta s-a apucat să FACA ordine și a dat peste Cartea lui Gilpatrick. Știți momentele acelea Când te apuci să faci curat în bibliotecă, cățărat PE o scară și dai peste o carte preferată? Ajungi să Stai așa, ca Cioara-n par și Naomi Ore citind Cartea respectivă.

Un moment DIN acesta a, ĩi Mihai. A descoperit în carte 6 modele de bărci, Dar una i-a Atras atenția în mod Special – Wabnaky Canoe. Un cautat lemn la un magazin de specialitate? Unde exista asemenea magazine en Roumanie? Stiu ca sunt ironique, Dar chiar ma intereseaza. Am o Mare frustrar. legata de ce gasesti in crochetmodèles de bricolaj de la Noi. Așa de mult l-a Prins acest microb al construcției de bărci încât deja are în plan construirea unui minicruiser pentru care a și comandat Planurile în SUA.